Vanhempainneuvosto

Napapiirin tyttöjen ja Napapiirin poikien vanhempainyhdistyksen tarkoituksena on tukea lippukuntien toimintaa monin eri tavoin. Tärkeintä yhteistyössä on hyvä keskusteluyhteys lippukuntien hallitusten ja seurakunnan kanssa. Vanhempainyhdistyksen hallitus kokoontuu noin neljä kertaa vuodessa ja uusi hallitus valitaan helmikuussa. Hallitukseen kuuluu partiolaisten vanhempia, lippukuntien edustajat, partiotyönohjaaja sekä kirkkoneuvoston nimeämä jäsen.

Vanhempainyhdistys myy lippukuntien huiveja ja merkkejä, joista yhdistys saa tuloa. Tuloilla tuetaan kämppien kunnossapitoa, avustetaan osallistumista johtajakoulutukseen sekä palkitaan vuosittain lippukuntien esityksestä toimivat partioryhmät lahjakorteilla.

Lippukunnilla on yhteensä viisi kämppää ja talkoot ovat tarpeelliset niiden kunnossapitämiseksi. Yhdessä järjestetään mm. polttopuutalkoita lippukuntien kanssa ja tarvittaessa talkoillaan vaikka sauna. Talkoissa pääsee tekemään käsillä ja tapaa muita partiolaisten vanhempia ja partiolaisia. Kaikkien vanhempien apua ja osaamista tarvitaan talkoissa, jotta lapsilla ja nuorilla on turvalliset retkiolosuhteet.

Tule sinäkin mukaan!