Tule harrastamaan partiota Rovaniemellä

Mitä partio on?

Partio on hauska ja monipuolinen harrastus, joka sopii kaikille. Partiossa leikitään, pelataan, retkeillään, leireillään, opitaan, saadaan uusia kavereita ja koetaan ikimuistoisia elämyksiä. Nuorimmat partiolaiset ovat noin 7-vuotiaita ja yläikärajaa ei ole. Napapiirin Tytöissä toimivia ryhmiä on sudenpennuista aikuisiin, tule mukaan! 

Lue lisää partiotoiminnasta https://www.partio.fi/tule-mukaan/

Kuinka pääsee mukaan?

Toimintaan haetaan mukaan ilmoittautumalla jonoon Partion jäsenrekisteri Kuksassa. Alaikäisen jäsenhakemuksen tekee huoltaja, joka rekisteröityy ensin huoltajaksi jonka jälkeen pääsee tekemään huollettavalle hakemuksen. Jonoon rekisteröityminen ei vielä sido hakijaa mihinkään.

Jos haet mukaan erityistä tukea tarvitsevien sisuryhmään olethan ensin yhteydessä ryhmänjohtajaan. Yhteystiedot löydät ryhmät-sivulta.

Vinkkejä hakemuksen täyttöön:

  • Kun hakemus kysyy lippukuntaa johon hakemus tehdään, valitaan alasvetovalikosta “Napapiirin Tytöt ry”
  • “Lisätietoja”-kohtaan hakemuksen lopussa voi kirjoittaa toiveita esim. ryhmään, kokoontumisajankohtaan tai -paikkaan liittyen
  • Lisätietoa ja apua hakemuksen tekemiseen

Jonoon ilmoittautumisen jälkeen lippukunnasta otetaan yhteyttä kahden viikon sisällä ja kerrotaan jäsenhakemuksen tilanne. Hakemuksia voi laittaa ympäri vuoden ja ryhmiä täydennetään paikkojen vapautuessa. Partioon voi käydä tutustumassa kolme kertaa ennen liittymispäätöstä.

Samoaja- (15-18v) ja vaeltajaikäisten (18-22v) sekä aikuisten hakemukset käsitellään viikon kuluessa hakemuksen teosta ja lisätään lippukunnan jäseniksi heti. 

Ongelmia liittymisen kanssa? Ota yhteyttä Napapiirin Tyttöjen lippukunnanjohtajaan tai jäsenrekisterihoitajaan.